Az elsődleges célunknak és feladatunknak tekintjük ügyfeleink stratégia megvalósító képességének javítását, melyet a hatékony vállalatirányítási eszközök együttműködésének megteremtésével, a tanuló szervezet kialakulásának támogatásával látunk biztosíthatónak.

Bővebben

Magyarországon a felmérések szerint minden ötödik vállalkozás szenvedett már el közvetlen anyagi kárt információbiztonsági problémák miatt. Célunk ügyfeleink jelenlegi információbiztonsági helyzetének felmérése, optimális információbiztonsági intézkedések bevezetésének támogatása, a munkavállalók biztonságtudatossági szintjének növelése, valamint az üzletfolytonosság biztosítása egy esetlegesen bekövetkező, nem várt leállás során. 
Számunkra az információbiztonság nem pusztán informatikai biztonság, hanem kiemelten kezeljük a fizikai biztonságot, működési folyamatok biztonságát, valamint a humán erőforrást is.

Bővebben

Küldetésünk ügyfeleink döntéshozatali folyamatinak támogatása, hogy segítsük a vállalatok és szabályozó szervezetek elhatározásait az egyes stratégiai lépések és befektetések megfelelő  alátámasztásával és teljes körű megalapozásával. Célunk ezen felül a tudatos energiagazdálkodás elterjesztése, valamint a hazai energiarendszer támogatása, hatékonyságának és fenntarthatóságának növelése.

Bővebben

Informatikai szolgáltatásaink keretében kiemelt célunkként kezeljük, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatások és megoldásokat nyújtsunk, amely a vállalatirányítás és a működés hatékonyságát javítja, a felelős döntéshozatalt támogatja.

Bővebben